Hvem er vi

Sams gulvbelægning kan du regne med!

Vi er et professionelt firma som har dedikeret os til at give kunden en service af høj kvalitet til gode konkurrencedygtige priser. Vi leverer en bred vifte af gulvbelægninger, der passer til alle dine behov, fra vinyl til kommercielle gulve. Hvad enten det er tæppefliser eller egetræs-planker og sikkerhedsmæssige gulve. Fordi vi ikke har et butiks lokale, er vi i stand til at fjerne disse generalomkostninger og videregive de besparelser til vores kunder.  Vi stræber efter at gøre alle kunder tilfredse ved at levere dit gulv til tiden og udføre på en hurtig og professionel måde.

 

Vis mere

Firmaets historie

1994-
Startede på gulvlægger uddannelsen, hvor man bla. uddannes i hvordan man opretter og støber undergulve og lægger overfladebelægninger på gulve, trapper og borde.
1998-
Uddannelsen som gulvlægger blev afsluttet og en masse kurser og praktik blev gennemført.
2000 -
Sams Gulvbelægning blev startet i 2000 af Nicolai Jelstrup.  Virksomheden drives fortsat som enkeltmandsvirksomhed.

Sams Gulve er leveringsdygtige i næsten alt inden for gulvbelægning.

 Vi leverer og monterer tæpper, vinyl og linoleum hos private og erhverv. Der tilbydes stort set alle former for gulvbelægning, fra alle de kendte leverandører til meget konkurrencedygtige priser.

Hos Sams Gulve er ingen opgave for stor eller for lille.  Vi besøger dig germe med vareprøver, måler op og giver uforpligtende et tilbud.

 

Vores kunder siger...

Paw Nielsen:

Vi har haft et godt og ikke mindst professionelt samarbejde med Sams Gulvbelægning. Deadlines er blevet overholdt og firmaet er igennem hele processen kommet med gode og konstruktive input. Det er altid muligt at ringe med små og store spørgsmål. Vi er meget tilfreds med de løsninger vi har fået lavet.

Paw NielsenPN-data
Peter Christensen:

Professionalisme, samarbejdsevner og kreativitet. Vi har netop afsluttet endnu et project med Sams Gulvbelægning, og vi har igennem hele processen følt, at vores interesser er blevet varetaget, dog ikke uden den kritiske og kreative indgangsvinkel man forventer. Samarbejdet er blevet eksekveret efter en realistisk tidsplan, nogle klare og gennemskuelige forventnings-afstemninger og ikke mindst nogle flotte gulve...

Peter Christensen manager, CVC