Trægulve

Drømmer du om ny gulvbelægning til husets opholdsrum? Der er mange ting at tage hensyn til, når du skal vælge trægulv. Har I gulvvarme, og skal der lægges dampspærre? Og hvad skal det kunne holde til – og hvor længe?

Skal du vælge mellem plank, 2-stavs og 3-stavs trægulve? Til nogle gulve kan det hurtig voksende træ være en god løsning, som tilmed også er billigere end den stærkere kvalitet. Til andre gulvløsninger kan det være en katastrofe, der både koster ærgrelser og penge. Lad os give dig en personlig rådgivning, så du vælger det rigtige.

Trægulvene leveres som massive gulve eller som lamelopbyggede trægulve med et 3-4 mm. tykt slidlag. De fleste trægulve leveres med færdig overfladebehandling. Udover dette skal du tage stilling til om det skal være et parketgulv eller et plankegulv der vil passe bedst ind i din bolig. Vi giver gerne et godt råd baseret på mange års erfaring.

Vil du helt i dybden med trægulve kan du spørge os. Vi ved det meste om trægulve, gulvmaterialer og træsorter. Vi kan også hjælpe med overfladebehandlinger bla. dybtonelak.