Parketgulve

Et parketgulv giver dig mange flotte smalle stave. Parketgulve kan både fåes som lamel og massive gulve.

Parketgulve i eg er et af de trægulve i eg vi sælger allermest af. Det skyldes, at eg er flot og meget slidstærkt og passer godt ind i danskernes indretningsstil. Parketgulve i eg fås med klar/hvid olie og klar/hvid matlak. Et parketgulv i eg i matlak kræver næsten ingen vedligeholdelse, men skal bare vaskes i laksæbe. Et olieret trægulv i eg skal have olie efter behov, og alt efter slidtage.

Parketgulv i bøg er utrolig slidstærke. Et trægulv i bøg forbliver flot og ensartet i mange år. Trægulvet i bøg er et 3 stavs parketgulv som er lamelopbygget. Et lamelopbygget gulv arbejder meget lidt, og er rart at gå på. Parketgulvet i bøg har et tykt slidlag, og kan derfor slibes ned gentagne gange.

Eksklusivt parketgulv i merbau. Flot 3-stavs lamelopbygget parketgulv i merbau. Merbau trægulvet er lamelopbygget for ekstra stabilitet. Limfri kliksystem gør trægulvet nemt og hurtigt at samle.

Kendetegnede for vores parketgulve er, som på vores andre gulve den høje kvalitet samt det eksklusive look. Alle parketgulve er lamelopbygget med skandinaviske træsorter, så vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Parketgulve er små stave der er limet på hver enkelt bræt, dette giver et harmonisk og spændende udseende. Parketgulve kan bruges i alle rum og er godkendt til gulvvarme, samt med 20 års garanti. Vælger du parketgulve i ask får du en hård træsort med et livligt spil. Vælger du parketgulve i eg får du også en hård træsort, men med et mere roligt udseende. Parketgulve i eg er en anelse mørker end ask. Hvis nogle af parketgulvene har fanget din interesse, er du velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..