Gulvafslibning

Afslibning af gulve og overfladebehandling er en billig og god løsning.

Dette er en mulighed, hvis du ønsker at give nyt liv til et ridset, slidt eller mat trægulv.  Sams gulvbelægning udfører alle former for gulvafslibning, på både nye og gamle gulve.

Der kan være mange grunde til at det er tid til en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. Eksempelvis betræder vi alle sammen vores trægulve hver dag - år efter år og derfor kan det ikke undgås at der igennem tiden kommer ridser og slitage på gulvet. Det kan også være at farven på gulvet er blevet mat og meget trist at kigge på efter mange års brug. Men også hvis man for eksempelvis skal sælge sit hus eller sin lejlighed kan det være god investering at give sit gamle trægulv nyt liv med en gulvafslibning. Det behøver nemlig ikke koste en formue!

Gulvafslibninger og gulvafhøvlinger er processer til renovering af gamle og slidte trægulve. Her fjernes den oprindelige overfladebehandling så gulvet kommer til at stå trærent og lige klar til en gulvbehandling. Vi benytter altid kun miljøvenlige gulvprodukter og er altid med på de sidste nye kurser indenfor gulvbranchen. Ethvert sted hvor vi har udført et gulvarbejde afleverer vi det rent og pænt så øjeblikkelig kan genoptage dit arbejde eller ophold i boligen.

Vi arbejder i dag tæt sammen med flere store boligselskaber i lokalområdet. 

Du er altid velkomme til at kontakte os på tlf. 2242 4222 for et uforpligtende tilbud.